Fredag och svärmor

Sitter och väntar på min man, eller min älskling. Vi ska springa runt i stan och införskaffa pressent till svärmor som fyller 45 idag. Grattis svärmor! Det ska bli roligt för Johnbs familj är så jävla härlig och jag trivs så bra med dom.

Nu sitter jag och Exit och lyssnar på Dia psalma, njuter av att det är fint väder och väntar på John som slutade nu och kommer hem om en liten stund. Jag hoppas att vi kan lösa pressenten som vi kom på igår kväll annars får vi komma på en nödlösning eller något. Det är bara så svårt att komma på vad man kan ge till svärföräldrar/föräldrar.

Vad brukar ni ge era föräldrar/svärföräldrar när dom fyller år?

Mins inte om jag sagt det men Exit har ju fyllt 6 månader. Min gris börjar bli stor nu ju, han är ju 37 cm i mankhöjd. Det har väl oroat mig lite, eller ganska mycket, så jag tittade på bulleforum och på andra minibullar för att se vad dom har för mankhöjd. Jag blev lite förvånad för de flesta ligger över 35.5 cm i mankhöjd (Nu kom John hem) och har ändå fått bra betyg från dommare på utställningar, så jag kunde släppa all min oro och bara njuta av att han blir lite högre.
Ja just det! Exit fyllde 6 månader den 24 och han fick en fin "tårta" med leverpastej och lördagskorv, det tog inte många seckunder innan den var borta.

Imorgon åker vi till skånebullen, avfärd 05:00.
Packlista:
  • Hundmat
  • Vatten
  • Kamera
  • Vattenskål
  • Energidryck
  • Paraply
  • Människomat
  • Godis?
  • Hundgodis
  • Leksak till Exit

Så långt har jag hunnit tänka på som ska med, men det känns självklart som att jag glömt något.

 

Ja nog med uppdatering för tillfället! Kram på er alla!

Onsdag och regn

Sitter i Ulricehamn och är allmänt seg just nu, det regnar brutalt och Exit sover.

Idag ska jag iväg till stallet antagligen men det regnar och vi ska rida ut så jag är inte mega pepp på det idag. Jag hoppas att vi skuter upp uteritten och att vi rider inne istället men det är ju tokarp så det är väl tveksamt.

På lördag är det skånebullen och jag är jätte pepp för vi ska åka dit och Lotten kanske följer med också *YAY*! Ja lite nervös är jag väl också då det är en jätte stor bulle utställning och jag har aldrig varit på hundutställning innan.
Vi måste åka klockan fem på lördag morgon härifrån Ulricehamn om vi ska hinna i tid till klockan nio då det börjar. Hela vägen till Hässleholm måste vi åka, alltså tre timmars resa för att titta på en utställning med massa bullar, det känns lite onödigt men det kommer ju vara så sjukt många bullisar.

http://www.svbtk.com/site/?p=1487

Tattoo

Just det jag har gjort klart min tatuering också.

Natt

Helgen har varit underbar! Massa underbar tid med John och Exit. I lördags blev det långpromenad och idag var vi i hundparken.

Ni är bäst mina pojkar!

Btw på tisdag blir Exit stor kille för han fyller 6 månader! Yay för honom!!

Torsdag

Fullfart på Exit just nu, usch vad han är jobbigt när han får fnatt så här sent.
Dessutom har han börjar matvägra, men han verkar inte alls må dåligt på något sätt. Pigg och glad leker massa och allt verkar jätte bra förutom att han inte äter som förut.

Älskar grisen men ibland är han bara för mycket! Nu gick han och la sig på fiffi så vi ska väl ta sist promenaden och sedan sova.
God natt!

Onsdag natt

Klockan är för mycket för att lyssna på miss Li och Melissa Horn. Ändå kan jag inte stänga av och sova, som alla andra. Fan nu var jag dömande och det fick jag ju lära mig idag att jag inte ska vara.

Dbt feber och ångest. Så kam man bäst förklara min dag och att jag älskar min hund och John och fiffi är bästa

Tisdag och DBT

Sitter hemma och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå bort till solhem.
Jag har internett på min dator! Haha skumma grannar som inte har lösen ord på sitt nätverk.
Exit var allmänt dum idag, han vaknade vid klockan fem och började skälla, så jag är sjukt trött och opepp på allt idag. Fiffi var snäll och tog med sig odjuret till jobbet idag så att jag slapp honom ett tag. Om jag får låna Johns mobil sedan och sno lite internett kanske jag kan lägga upp bilderna från vår skogspromenad ikväll.
Nu ska tröttisen jag gå mot solhem och ha min andra officiella enskillda DBT terapi. Önska mig lycka till! Kram på er alla!

Måndag

Idag har jag och John bara slappat. Vi spenderade dagen framför TVn och såg dom två sista Harry Potter filmerna, så nu har jag verkligen sett alla filmerna. John har nämligen köpt en box med alla åtta filmerna, tanken var att vi skulle sett alla i streck när han var hemma från jobbet för någon vecka sedan. Det var dock inte riktigt möjligt då varje film är minst två timmar lång och det är åtta filmer. Alla filmer tillsammans blir 19 timmar eller som miniräknaren sa 19,1 timmar.

Eftersom det var måndag var det även bullepromenad och trotts det sjukt dåliga vädret dök det upp en del människor. Vi kunde dock inte stanna för Exit frös så fruktansvärt den stackarn. Så istället för att gå promenad åkte vi hem och sydde om ett täcke till Exit, så nu har min lille plutt fått ett täcke. Jag hade nämligen hittat ett hundtäcke för ett tag sedan men det var för stort och trasigt. Vi tog fodret, tvättade och klippte till det sedan fixade vi ett ylletyg utanpå sydde dit dom gamla kantbanden och kardborren och vipps så hade Exit ett täcke. Visst det är lite stort och så men han växer ju så sjukt fort!

Nu har jag nog inget mer att berätta idag men ni får ha det bra allesammans

Kramar från Zess

Läsare

Oj så roligt att jag har kommit upp i över 15 läsare idag! Tack för att ni läser min blogg.

Innan idag var jag John och Exit ute på en timmas promenad i skogen. Jätte härligt tyckte alla! Det blir nog lite bilder senare eftersom vi ska brumma iväg hem till John och sova där inatt.

Kram på alla underbara läsare!

Påsk med mera

Igår åt vi en riktig påsk middag! Så sjukt mycket mat.
Det blev kräftsoppa till förrätt och plockmat till huvudrätt och senare på kvällen åt vi ost och kex. Mumsigt värre säger jag bara! Plock maten bestod av lamm, kyckling, ägghalvor, köttbullar, prinskorv, sås och ungs rostade rotsaker. Vi åt oss sjukt mätta och ändå är kylskåpet fortfarande jätte fullt!

Ja lördagen var helt galen eftersom vi skulle laga all mat och städa samtidigt. Vi började klockan tio på morgonen och var klara med allt (då även oss själva) klockan tre. När vi började städa såg lägenheten ut som ett bombnedslag på riktigt! Speciellt matsalen och vardagsrummet för att vi har lilla lugnet pysslat massor.

På tala om lilla lugnet ser jag fram emot det jätte mycket! Jag ska spela en karaktär som har sjukt mycket pengar och har ett företag som heter kropps modd AB, dom skapar alternativa kroppsdelar. Min karaktär Katarina har fått ett ultimatum av sin styrelse, hon måste gifta sig. En kvinna på 1890-talet kan inte vara ogift, äga och styra ett företag! Detta går inte för sig alls!
För er som inte vet vad lilla lugnet är så är det ett 1800-tals steam punk lajv ( lajv är improvisations teater och steam punk är som den riktiga världen förutom att allt går på ånga istället för el). Lilla lugnet är en semester ort och det mest ansträngande du gör är att gå en skogspromenad, vilket kan vara sjukt jobbigt om man har korsett och klackskor.

Nog om lilla lugnet för denna gången. Imorgon fyller världens sötaste unge tre år och jag hade gärna åkt dit för att säga grattis men jag får göra det här istället. GRATTIS CASPER! Världens bästa sötaste unge.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3382632/images/2012/pic_197469951.jpg" class="image">

Ridlektion

Förra veckan hade min grupp hippologi och vi övade på löshoppning det gjorde även gruppen efter oss och jag tog då lite kort på hästarna som kommer nu.

Bilderna är tagna men mobilen så därför är dom inte alls så bra.

Måndag

Mycket tid går åt till pyssel inför lilla lugnet nu. Massa hattar som ska göras, smycken och övrigt pill som ska fixas.
Idag hade jag besök av en Aliix som förgyllde min mensvärks dag. Tack Aliix! Vi pratade lajv, rykten och lajv det blev inte ens tid över till hästsnack för att det blev så mycket lajv. Kanske inte så konstigt när halva lägenheten är fylld med lajv saker.
Det var bullepromenad idag igen, lika trevligt som alltid. Nästa gång ska jag få hjälp att träna inför den eventuella utställningen i maj. Det ska bli skönt att få lite hjälp med det där.

Ni vet att jag för ett tag sedan skrev en liten rad om min pappa? Jag har fått svar och jag kommer uppenbarligen aldrig mer kunna prata med min far. Jag uttrycker mig så och hoppas att jag inte blir kallad looser av hans fru för tredje gången.

Men nu till något mycket gladare! På onsdag blir det krogen då min älskade lillebror ( som inte är så jävla liten längre) fyller 18! Tänk så tiden går.
Vi var och firade lillebror i lördags hemma hos honom och mamma. Jag måste bara säga att min mamma Är bäst på att laga mat, trerätters middag med rysk rödbetssoppa som förrätt, något kött och speciell ugnsbakad potatis med vin sås till huvudrätt och frusen körsbärs tårta till efterrätt. Du gjorde det igen mamma säger jag bara.

Men nu borde jag sova för i morgon är det en stor dag, jag ska börja DBT behandlingen i morgon.

God natt alla som förtjänar det!

Livet med Zess och Exit

Livet med Zess och Exit är blogg som handlar om Zess, alltså mig och Exit, min miniatyr bullterrier. Du kommer få läsa om hur Exit utvecklas växer och går på utställningar, men också hur mitt liv går utan honom. Till exempel kommer jag skriva om hur det går på min behandling för ADHD och mycket mer.

RSS 2.0