Bakfylla och lajv

Nu är man bakis och magen protesterar som en gnällig kärring. Tyvärr är det väldigt dags att göra sig i ordning inför lajvet inatt. Bita ihop så att man kan duscha och packa väskan med lajvstuff.

Hoppas man överlever kvällen och att lajvet blir bra.

Torsdag

Te, en skällig hund och regn.
Jag har tagit kontakt med en person som jag inte trodde jag skulle prata med mer. Man ska väl försök ta vara på dom människor som finns runt än tror jag.

Jag vet egentligen inte vad jag vill skriva idag men något bra borde jag väl komma fram till tror jag. Jag har iallfall inte lika mycket mensvärk idag som jag hade igår och jag suger på LOL har jag kommit fram till.  Det regnar men det är varmt.

En sketen onsdag

Jag vill så gärna blogga och skriva massa saker, men jag har inte ork egentligen.
Jag vill bara röka och försvinna ut i min egen värld där det finns rosa måln, hästar, valpisar, hundar, snälla underbara människor och det är sol varje dag. Tyvärr existerar inte den världen, för här sitter jag med mensvärk, skumm ångest och regn utomhus. John gör allt han kan för att göra mig glad och slippa ångesten men så fort han inte är i närheten längre kommer allt tillbaka ännu mer.

Jag vill bara bort för ett tag! Åka iväg och inte tänka mer. Det går ju inte heller, jag har ju Exit, John, Fiffi, DBT´n och socialen att tänka på, plus ändra saker också.

Vad gör man om man saknar någon som man inte vill sakna? Som min far, jag vill inte sakna honom för jag vill vara sur på honom men jag kan inte! Jag vill inte förlåta honom eller hans "kvinna"


brb skriver mer sen

Skånebullen

Jag har ju lovat att jag skulle skriva om skånebullen så jag får ju göra det.

Vi gav oss av tidigt lördag morgon mot Hässleholm, vädret hade lovat regn och tråkigt väder men det hindrade inte oss. Vi närmade oss Jönköping och körde in på en bensin station för att köpa kaffe och olja, mumsigt med latte till frukost mackorna som vi gjort kvällen innan tänkte jag. Det tänkte även den lille huliganen Exit som satte i sig alla sex mackorna under den korta tiden vi var inne och handlade. Sex stycken grova mackor med korv försvann ner i magen på den lille skiten! Vi fick skylla oss själva som lagt mackorna inom synhåll för den hungrige skiten, vi fick helt enkelt stanna någonstans senare när det var dags för frukost.

Det tog tre och en halv timma att åka upp, och då stannade vi flera gånger för kisse paus och frukost paus. Fram kom vi och det hade fortfarande inte börjat regna på oss. Klockan nio skulle det börjas med lite utställningsträning som jag och Exit gärna ställde upp i. Det var nog det roligast på hela dagen tror jag nog, visst att Exit tyckte det var mer intressant att slicka daggen från gräset och leka med andra hundar men jag fick massa bra tips på hur jag ska göra. Jag har redan börjat träna inför utställningen på Ryda den 30e juni.

Nu har ni fått lite om vad som hände på Skånebullen men jag lovat att fortsätta när jag inte är så trött.

Livet med Zess och Exit

Livet med Zess och Exit är blogg som handlar om Zess, alltså mig och Exit, min miniatyr bullterrier. Du kommer få läsa om hur Exit utvecklas växer och går på utställningar, men också hur mitt liv går utan honom. Till exempel kommer jag skriva om hur det går på min behandling för ADHD och mycket mer.

RSS 2.0