Bus hundar med mera

Nu har hundarna sprungit runt som dårar och busat i hela lägenheten. Jag tror att Tyr just däckade och Exit ligger och tuggar på sitt ben. Märgen inte sitt eget ben alltså!

...

Imorgon bär det av till Gbg för att fixa bröllop!! Pepp!!!

Sängen

Nu har syss med resten åkt till Sweden rock och jag och John är ensamma hela veckan!
Nu ligger han och snarkar och jag tittar på scrubs medan jag bloggar.

Just det vi är även valpfria under veckan då han fick åka hem till mamma Kicki och till sina söta syskon. Exit fick stanna hemma och mysa, men han ska ju åka till min mamma på torsdag kväll för på fredag åker jag till Gbg.

Bröllop! På lördag ska jag springa runt i min vackra klänning och bära ringarna till snyggaste paret i Göteborg! Som gifter sig på lördag.

Nu ska jag titta på scrubs och fisa under täcket och lyfta upp det mot John ;)

Exit!

Jag älskar min hund!!

Valp till familjen

Torsdag den 31:e maj blev vi med valp igen.
Sorschies sz'ep j'arör
Far: Sorschies eber csigo sv utställningschampion.
Mor: Sorschies sz'ep dajka nordisk utställningschampion, fci världsvinnare, international beauty champion.

Tilltalsnamn; Tyr

Vi åkte tidigt torsdag morgon, redan klockan åtta på morgonen mot Svenljunga för att vara framme vid klockan nio. Vi virrade länge runt i skogarna utanför Svenljunga innan vi äntligen kom fram och möttes av ett gäng med fluffiga bollar! Vi fick komma in och inne i en valp hage satt Tyr ny badad tillsammans med ett syskon, det var länge sedan jag såg något så sött som den lilla isbjörns lika valpen.
Väl hemma var han inte så söt längre, jag insåg hur mycket energi och tid en valp tar men det är ju inte min valp så jag slipper ta allt ansvar som tur är. Exit börjar acceptera att Tyr bor här nu också men han är ganska avundsjuk och hårdhänt mot den lille, Tyr är väl kanske inte den snällaste som biter på Exit i massor!

Jag tror att hundarna kommer bli bästa vänner!

Klänning!

Nu sitter vi (eller fiffi rättare sagt) och syr på klänningen igen. Nu börjar det likna en klänning mer än en lila påse.

.......

Full! Yay!!!!

Bröllop och sådant

Nu sys det som bara den på klänningen till bröllopet!

Livet med Zess och Exit

Livet med Zess och Exit är blogg som handlar om Zess, alltså mig och Exit, min miniatyr bullterrier. Du kommer få läsa om hur Exit utvecklas växer och går på utställningar, men också hur mitt liv går utan honom. Till exempel kommer jag skriva om hur det går på min behandling för ADHD och mycket mer.

RSS 2.0