Mamma och Dbt

Sitter utanför solhem och röker, jag är jävligt kissnödig och terapin börjar om tio minuter.

jag träffade min älskade mamma idag. Lycka!! Jag har saknat henne så mycket.

Nej nu ska jag skynda mig in så jag hinner kissa innan vi börjar.

Måndag och regn

Sitter i vardagsrummet med Jane och Micke och kollar ut genom fönstret. Världen bara skriker höst och det gör min kropp också, jag tycker verkligen inte om hösten. Det gör inte hundarna heller, dom vill ju vara ute och röra på sig inte sitta inne. Vad kan man göra då? Även fast vi har täcken till dom så vill dom inte vara ute i detta hemska väder.

Till lite roligare saker då. I lördags var det kallas för Exit och det bjöds på tårta till hundarna och bullar till oss människor. Det blev ett litet men mysigt kallas. Exiten fick ett tuggben av Jane, pokerkex av Johanna, en liten boll och en aktivitet leksak av mig och husse, av lykke och Owe fick han grisöron, morötter, bajspåsar och lever godis. Det blev en väldigt lycklig kille!! Presentera är inte ens slut än han ska nämligen få en special beställd sele och en tröja också.

Så det var väl allt jag hade att säga idag tror jag.
Nu ska vi visst klä på oss och dela ut CVn med Jane så att man kan bli mänsklig även idag.

Tidigt!!

Sitter på bussen mot Borås, idag igen! Handleden dunkar av smärta och magen kurrar ganska brutalt av hunger. Nej jag måste säga att det har funnits bättre mornar, men det spelar ingen roll för jag är vuxen och måste ta ansvar.
In till Borås och till soc för ett möte där och sedan hem igen.

Ett farväl

Kom precis hem från Ica och det känns lite jobbigt. Det är nämligen jessicas sista dag i Sverige som svensk kan man säga. Vi stod och pratade om gamla minnen i minst en halvtimma och vi hade säkert kunnat fortsätta i flera timmar men det var dags att sova. Vi tog farväl med en lång kram och stilla rinnande tårar. Det är inte lätt att säga farväl till en vän. Jag vet att vi kommer ses igen men det gör ändå så jävla ont.

Tack Jessica för att du är underbar och tack för alla minnen och allt vi gjort tillsammans!!

// En lite sorgsen tjej

OPS

Det var inte meningen att tycka publicera och jag har inte lärt mig hur man gör med appen för Samsung än.
Klockan fyra börjar terapin så jag är väl hemma vid klockan sex ungefär. Mindre roligt men så blir det ibland.

Nu ska jag kämpa med att hålla mig vaken så kramar på er!

Torsdag

Nu sitter jag på bussen till Borås och klockan är bara sju. Usch jag är verkligen ingen morgon människa och jag tycker inte om när det är mörkt. Kan vi inte få tillbaka sommaren?
Idag är det praktik, testa bolltäcke och Dbt på schemat. Först ska jag till praktiken mellan 8 och 12 sen ska jag vara på solhem klockan två för att ligga och vila under ett täcke med bollar i. Mysigt värre säger jag! Jag tog med en bok, vingklippt ängel, det var länge sedan jag läste den med jag ska försöka läsa den igen. Efter min vilo stund ska jag till min terapeft

En bra lördag

Nu ligger vi i sängen John och jag, fantastiskt mysigt måste jag säga.

Idag var det en väldigt bra dag jag pratade med Lotten i nästan en timma, John jag och Jane var nere på marknaden med Johanna, vi har ätit hemma gjord pizza, köpt nya mediciner, jag och John gick även ner till åsunden och tog fina bilder på hundarna som senare ska hamna på väggarna i vår fina lägenhet och dessutom har vi druckit lite vin tillsammans med långeman och tallbarr. Tänk så bra man kan ha det vissa dagar! I morgon blir det att tvätta och så kanske vi får besök men vilka gästerna är tänker jag inte avslöja nu.
Nu ska jag mysa ner mig ordentligt i sängen bredvid världens bästa pojkvän.

God natt!!

hemma

sitter med John i soffan och Exits springer runt och gör livet surt för zeus.
Nu ska jag försöka bli mer aktiv med bolagen igen, nu har jag en egen mobil att surfa på.

Livet med Zess och Exit

Livet med Zess och Exit är blogg som handlar om Zess, alltså mig och Exit, min miniatyr bullterrier. Du kommer få läsa om hur Exit utvecklas växer och går på utställningar, men också hur mitt liv går utan honom. Till exempel kommer jag skriva om hur det går på min behandling för ADHD och mycket mer.

RSS 2.0