torsdag

Idag blir det promenad och sen får vi besök av Jessica! trevligt värre tycker jag.

Fredagsmys <3

Jag älskar Fredagsmys!!
Just nu sitter jag med bus katten zeus i knät och väntar på att John ska pilla klart med ett spel. När det är klart ska jag fortsätta trycka i mig godis men med en film att titta på samtidigt.
Så vad har hänt sen sist?
Jo jag och Jane har varit ute på långpromenad med hundarna, vi gick upp till lasselyckan här i Ulricehamn och gick en 5km runda. Rundan blev ju dock ganska mycket längre än så då vi gick vilse, så när vi väl kom hem hade vi gått 9km! Vi var trötta och Exit var helt slut! Jag måste säga att jag rekommenderar den rundan starkt! Det var tydligt utmärkt vart man skulle gå, förutom på ett ställe, det var fint blandad natur, både gran- och lövskog och ängar.

Vi ska snart gå den igen och då ska jag försöka fota lite också.

nu blir det film så kram på er!

....

 

Höst

När löver faller och jag står kvar och undrar vart tiden tog vägen.
Vart tog glädjen, ljuset och livet vägen.
Nu står jag i högar av döda löv
Tänker tillbaka på tiden som varit
Plågar mig själv med att det aldrig kommer bli så igen
Plågar mig själv med att det aldrig kommer bli så bra som det en gång varit
Jag blir aldrig så oskuldsfull och naiv
Jag är redan trasig
Du kan inte laga det som har förstörts
 
Förlåt jag försöker le men jag kan inte alltid övertala mig själv att allt är bra
Jag försöker skydda dig från min ångest
Från mina demoner 
Men förlåt dom tar över och dom ropar och kräver 
Skriker och svär
Dom vill ha!!
Jag kan inte alltid skydda dig och alla andra
 
Jag saknar den tiden jag mådde bra
När jag var liten och ovetaande
När jag inte visst vad livet innebar.
 
Jag är rädd
För livet
För mig
För allt 
För...
 
Rädda dig innan även du drunknar 

Bild på exit




Fredag

Oj dagen försvann visst utan att vi gjorde något alls. Eller jo vi har spelat och spelat och spelat och spelat och spelat och... ja ni fattar. Jag och Jane har börjat spela Harry potter och de visesten tror ni vi har varvat det än?? Nepp vi båda har fastnat på den sista saken, döda voldemort. Det är ju ett spel för sju åringar!!! Jag har gett upp för tillfället och istället spelar jag skräck spelet lucius, mycket intressant så det ska jag återgå till nu.

kram och ha en bra fredagskväll!!

Torsdag

Då var det torsdag igen. Tiden går jävligt fort känns det som, det är väl skönt på sitt sätt men ändå. Idag åker jag in till Borås igen och idag är det terapi och testa bolltäcke som står på schemat. Tur är väl att båda sakerna är på solhem, annars hade det kunnat bli jobbigt.

Vad har mer hänt idag?? Jag har spenderat massa tid med Exit, gosat och lekt. Han känner sig nog lite bortglömd ibland men det är han verkligen inte!! Han somnade så gott i mitt knä när jag läste tidningen och drack kaffe (vuxen poäng till mig) på morgonen.
Exit har fått sin fina tröja av mamma nu också, han är så söt i den och den sitter jätte bra på honom. Ingen Exit kommer frysa i vinter med den och täcke på!! Tack igen mamma! Btw mamma kan du skicka mönstret så ska jag försöka sticka en till åt Exit eller åt mysa och Hugo?


Jag tänkte försöka lägga upp bild på tröjan senare.

Kram på er alla!

Livet med Zess och Exit

Livet med Zess och Exit är blogg som handlar om Zess, alltså mig och Exit, min miniatyr bullterrier. Du kommer få läsa om hur Exit utvecklas växer och går på utställningar, men också hur mitt liv går utan honom. Till exempel kommer jag skriva om hur det går på min behandling för ADHD och mycket mer.

RSS 2.0