Fika stall och sådant

Idag har jag John och Exit varit nere på stan och tagit en fika. Jätte trevligt tycker jag, för jag har verkligen saknat att sitta på café och dricka latte. Dock hade inte min mage det så jag var tvungen att springa in på toa och fick ta herrarnas för damernas var upptagen.

Snart ska vi åka och äta för att sedan åka till stallet och ha hippologi, vi ska få lära oss om löshoppning. Det kan jag ju redan en del så det blir lite repris. Det blir kanske mer bloggande ikväll om lektionen.

// Zess

Bulleträff

Insåg för ett tag sedan att Exit ju fyllt 5 månader och att jag har haft honom större delen av hans liv. Tiden har gått så fort, och han växer för varje dag som går. Jag älskar verkligen min lilla gris! Han har verkligen fått mig på benen.

Idag har vi varit på bullepromenad igen och det var lika roligt som förra gången tyckte både Exit och jag, vad John tyckte vet vi inte riktigt. Denna gången var även fiffi med och fick hälsa på alla bullar och Anna den lilla frallan. Vi gick en längre promenad denna gången men det hindrade inte Exit att vilja busa när vi kom tillbaka för att grilla. Vi hade köpt äpplen som vi grillade sedan fick även Exit ett eget äpple som han åt upp, fast vi delade med oss lite till en söt liten tant som mest bara surade tyckte Exit.
När all mat var slut satt vi och pratade med Martins ägare Mikael om bulleforum och om pittbullforum och om att skitsnack som går på forum i allmänhet. Martin hade blivit kallad fet fast han bara följer ras standard och Exit som blivit kallad mager fast han är i normal hull. Nej vi skrattade åt dom och kom överens om att folk som bråkar på forum har svårt att hävda sig i riktiga livet och därför måste sitta bakom en skärm och vara elaka, dumma och korkade.

Den första bilden är från första veckan vi har honom hemma och den andra är för två veckor sedan. Fatta att han har vuxit!

Snabb uppdatering

Jag inser att jag skriver väldigt sällan nu mer.

Det är mycket jag vill skriva om men jag är så trött nu. Vi/jag har:
•Börjat rida i en grupp på onsdagar 18.00
• Börjat lajva igen
• varit hos Sazzy och fikat
• Varit på krogen
• börjar gå längre Promenader
Leka med hundar i hundparken
Göra seriösa planer inför sommarens lajv
köpt ett nytt täcke
Planerat in lekträffar med hundarna i området
Funderat på om pappa någonsin kommer höra av sig igen
Och skrivit kontrakt för DBT behandlingen

Nu ska jag sova godnatt

Bulleträff

Ligger och myser med världens bästa pojkar!

Igår var jag och mina pojkar iväg på vår första bulle träff. Lille Exit var super lycklig, svansen gick som en torped hela tiden och det var så många bullar att leka med fast bäst var den vita söta tiken. Någon blev kär tror jag... Nej inte bara Exit kanske, men hon var ju så söt! Vit med ljusbruna fläckar över öronen jag minns bara inte vad hon hette nu vilket är väldigt irriterande.
Det blev en 20-30 minuter promenad samtidigt som vi pratade med den söta tikens matte om allt möjligt som har med bullar att göra och efter promenaden grillade alla andra medan jag och John drack te. Vid nio tiden började folket ta sig hemåt och vi fick åka med två väldigt trevliga herrar, dock minns jag bara bullens namn, Martin och husse bilintresserad. När vi kom hem dog valpisen den stora sömn döden och klev inte upp frivilligt förrän denna morgonen.

Bild på mina pojkar

Fylla

Att må dåligt är inte coolt. Speciellt inte när man inte när man kan prata med någon

Söndag

Oj så trött man kan vara, men jag känner att jag måste skriva klart om helgen innan jag går ut med Exit en sista gång innan vi ska sova.

Idag var det fika med mamma som stod högst på schemat efter frukosten. Jag packade ner allt som behövdes, två termosar, en med kaffe och den andra med te, koppar, en leksak, vatten och en vattenskål. Vi åkte ner till stan med bussen och mötte mamma vid södra torget, efter att vi köpt lite fika satte vi oss i parken och njöt av vårvädret. Tyvärr blev det kallt när solen gick i moln och vi åkte hem.

När vi kom hem och vi hade myst ner oss i soffan upptäckte John att Exits tänder satt löst. Nu har han tappat två vassa huggtänder och komiskt nog satt båda på samma sida så han är Herr tandlös på ena sidan av munnen.

Nu är det dags att gå en liten natt promenad med hunden och sen ska vi sova så god natt på er alla.

Här kommer en bild på huggtanden

Städning och tatuering

Vaknade vid klockan 8 på lördag morgon av att Exit ville gå ut och kissa, så det var bara att klä på sig och gå ut. Efter promenaden fick jag gå och lägga mig igen och fick sova länge. Tillslut kom vi upp ur sängen och gjorde oss iordning för att åka till Borås, där var det planerat att vi skulle storstäda.

Jag älskar att städa... Eller inte, men det måste ju göras. Vi putsade fönster, dammade, dammsög, skurade golv, städade toa och badrum samt slängde massa skräp så som glasflaskor och pantflaskor. Det blev jätte rent och fint här hemma!

Efter att vi alla kollapsade i soffan i en timma eller mer fortsatte John på min tatuering på bröstet. Det är en text som har betytt och betyder jätte mycket för mig, plus att det är en bit ur en jävligt bra låt. Det står: en flicka som är stark.
Vi har bara dragit linjerna än men den ska fyllas med svart när linjerna har läkt. Jag har funderat på om jag borde lägga till kategorin tatueringar för att skriva om mina tatueringar och hur det går för mig när jag övar på att tatuera. Är det något som mina få läsare skulle vara intresserade av?

Tyvärr hände inget mer intressant på lördagen även fast vi var rastlösa, vi gick och la oss runt 12 tiden och sov som döda hela natten.

Fredag

Äntligen var det fredag! Jag John och Exit tog en välförtjänt sovmorgon i Ulricehamn, John skulle egentligen jobbat men han kände sig febrig och jätte hänging när han skulle till jobbet så han stannade hemma.

Vi hade planerat in en dag i Gällstad med shopping helt utan grisen Exit. Hans mamma hade lovat att sitta hund vakt medan vi var borta, så efter att vi ätit en väldigt sen frukost begav vi oss mot bilen och till Lykke och Owe för att lämna grisen.

Vi kom fram till Gällstad utan några problem och började med att äta lunch. Det fick bli chickenbits med pommes för mig, förvånansvärt gott. Vi fortsatte våran runda med att köpa en vit fred Perry pik'e till John, han blev verkligen skit snygg i den! Vi fortsatte med att köpa en jätte söt t-tröja och en Hood tröja till mig. Tyvärr hittade vi inga underkläder till mig i Gällstad så det fick vi köpa på lindex i Ulricehamn. Jag fick en skit snygg skrik-rosa spets bh med matchande trosor.

Innan vi åkte och hämtade Exit gick vi in på Ica och köpte fika som vi kunde bjuda Lykke och Owe på som tack för att dom hade suttit hundvakt. Väl där fikade vi och pratade om allt möjligt men som vanligt kom samtalet in på tatueringar.

Kvällen slutade med mys i sängen tillsammans med John, Exit och legend of the seeker

Ulricehamn

Idag, torsdag, den 8 mars 2012.

Jag och Fiffi har städat lite hemma, eller fixat och donat är det väl. Dessutom har vi tvättat massa kläder idag också.

Jävligt nöjd med dagen i allmänhet. Fick mycket gjort och ändå hann jag med att äta glass och snacka skit med Jessica i Ulricehamn.
Nu ligger jag i Johns säng och gottar mig med ont i knäna och två glas vin i magen.

I morgon ska vi åka till gällstad för att köpa lite nya kläder till oss, pikétröjor, underkläder och kanske nya byxor till darling. Om jag är snäll kanske jag kan få en bh och några trosor.

Trött men nöjd kan man helt enkelt säga att jag är just nu så vi ska väl lägga oss i sängen och titta på tv, ska se om jag kan flörta till mig lite massage för mina ömma knän.


God natt alla människor

Mitt första inlägg

Jag bestämde mig för att börja blogga igen, men nu kan jag skriva på Johns mobil som tur är.

Just nu ligger vi i soffan alla tre, Exit, jag och John, fast det är bara jag som är vaken.

Det är onsdag idag och det betyder att jag har varit på solhem och träffat min DBT terapeft. Det gick jätte bra, vi kommer alltid på nya lösningar för mina olika problem och hon får mig alltid så glad. Dessutom fick jag en super bra nyhet, om jag känner mig redo om två veckor ska jag få skriva på kontrakt för DBT behandlingen. Det var så sjukt lättande att få de erbjudandet, jag började till och med gråta för att jag blev så lättad. Det känns som att jag äntligen är på väg framåt här i livet!

Nu tänkte jag skriva lite om min gris också. Han blir bara duktigare och duktigare på att göra ifrån sig ute och inte inne, plus att vi kan gå längre promenader varje dag. Han får motion och jag får motion det känns bra att få komma ut och gå när det är roligt och härligt. Det bästa är att se hur roligt han tycker att det är, han hoppar springer och viftar på svansen och när vi kommer in är han trött för att han har motionerat och lekt. Ja jag är töntig men för mig är det som att han är mitt barn som växer, jag känner mig som en stolt mamma!
Även fast min snuggrugg luktar hund kiss...

Nej om man skulle titta på tv och sedan gå på en lite längre promenad med mina två pojkar.

God natt

Välkommen till min nya blogg!

Livet med Zess och Exit

Livet med Zess och Exit är blogg som handlar om Zess, alltså mig och Exit, min miniatyr bullterrier. Du kommer få läsa om hur Exit utvecklas växer och går på utställningar, men också hur mitt liv går utan honom. Till exempel kommer jag skriva om hur det går på min behandling för ADHD och mycket mer.

RSS 2.0